Наступна новина > < Попередня новина


Відбулася звітно – виборча профспілкова конференція

  • 20.11.2020 15:20
  • Загальні новини
  • Автор:  Прес-служба ДП «Народицький спецлісгосп»
20 листопада в державному  підприємстві  «Народицький спецлісгосп» відбулася профспілкова звітно-виборча конференція, у якій взяли участь керівник підприємства Руслан Антонюк, заступник директора Віктор Ткаченко, голова первинної профспілкової організації спецлісгоспу Валерій Мороз, головний економіст Максим Заломський, головний бухгалтер Леонід Гапійчук  та 38 делегатів з усіх підрозділів.
У зв’язку з значним поширенням коронавірусної інфекції, конференція проходила  з дотриманням усіх карантинних вимог.
Порядок денний складався з таких питань:
1.Звіт про роботу профспілкового комітету за період 2015-2020 років.
2.Звіт про роботу ревізійної комісії первинної профспілкової організації.
3.Звіт про роботу спецлісгоспу.
4.Вибори голови профспілки, членів профспілки, ревізійної комісії та обрання делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.
Голова профспілки Валерій Мороз проінформував присутніх про те, що протягом  звітного періоду умови колективного договору виконувалися в повному обсязі. Колектив багато зробив для виконання техніко-економічних показників і реалізації продукції, а це, в свою чергу, дало можливість забезпечити всіх працюючих заробітною платою, преміями, соціальними пільгами, які передбачені в колективному договорі. Профспілка діє успішно і продуктивно, питання і завдання які виникають вирішуються оперативно. Голова ревізійної комісії Наталія Першко виступила зі звітом стосовно фінансової діяльності профспілкової  організації,  зазначивши, що комісія вважає роботу профкому за звітний період задовільною. З боку делегатів висловлювалися зауваження та пропозиції щодо роботи підприємства, профспілки та умов колективного договору. За результатами обговорення рішенням зборів роботу профспілки було визнано задовільною. 
Керівник підприємства Руслан Антонюк прозвітував про роботу в поточному році, розповів про фінансовий стан та економічні показники. Наголосив на тісній співпраці з профспілками у вирішенні важливих питань та проблем сьогодення.  Довів до відома делегатів про розширення матеріально - технічної бази підприємства, з Житомирського ОУЛМГ було передано трактор Беларус – 892, KRASZ – U392BC, плуги дискові, подрібнювачі «Канзас», бензопили, кущорізи «Штіль», а також було придбано за власні кошти – автонавантажувач JCB- 535-129, гідроманіпулятор  та   автомобіль Урал 375 – 2 шт.
Далі перейшли до виборів голови первинної профспілкової організації лісгоспу, членів профспілкового комітету та ревізійної комісії. 
Згідно з пропозиціями, які надійшли від делегатів, було підтримано обрання головою профспілкового комітету на наступні 5 років Валерія Мороза. 
До нового складу профкому увійшли: Таргонська Тетяна, Гребенюк Роман, Гаращук Людмила, Зірка Андрій, Конюх Наталія, Сидорчук Людмила, Романенко Оксана, Романенко Людмила, Трикіша Богдан та Віталій Нестерчук.
На закінчення голова профкому зазначив,  основною метою в роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішенні як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, ветеранів праці.

Календар новин
листопад - 2020
п в с ч п с н
  01
02
03 04
05
06 07 08
09 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27 28 29
30  
четвер, 12. листопад 2020