Наступна новина > < Попередня новина


Профспілкова конференція в ДП «Народицький спецлісгосп»

  • 30.03.2018 15:22
  • Автор:  Прес-служба ДП «Народицький спецлісгосп»
30.03.2018 року відбулася профспілкова конференція. В роботі конференції взяли участь директор спецлісгоспу Приходько В.П, начальники підрозділів, лісничі та делегати.
В спецлісгоспі завжди існує порозуміння і співпраця між керівництвом та профкомом, в тому що їх діяльність спрямована, насамперед, на розвиток підприємства, задоволення потреб працівників,  вирішення нагальних соціальних питань.
Перш ніж розпочати конференцію директор ДП «Народицький спецлісгосп» Приходько В.П. виразив  всім працівникам - щиру та сердечну подяку: «Завдяки вашій праці та старанню - наше підприємство і має здобутки. Підтвердженням дієвості соціального партнерства на підприємстві є те, що за підсумками минулого року  успішно виконані завдання  по створенню і вирощуванню молодих лісів, забезпечено належний рівень ведення господарства у лісовому фонді. Запорукою стабільного  підвищення заробітної плати є кропітка праця всіх членів нашого колективу. Своєчасно сплачуються податки до державного і місцевого бюджету та внески до державного цільового фонду.
Щиро дякую всьому трудовому колективу нашого підприємства за досягнуті виробничі показники та запевняю вас, що і надалі адміністрація завжди виконуватиме прийняті на себе зобов´язання та працюватиме на позитивний результат».
Голова профкому Валерій Мороз прозвітував про роботу  профспілок та  відзначив, що на підприємстві зроблено вагомі кроки щодо поліпшення роботи по оздоровленню і відпочинку працівників і дітей. Робітники  та лісова охорона підприємства забезпечені спецодягом, взуттям та форменним одягом. Своєчасно проводиться медичне обстеження працівників для профілактики профзахворювань. На підприємстві приділяється велика увага вирішенню соціальних питань, незабуваємо  про благодійність. Надається допомога школам і садкам , людям похилого віку та одиноким пенсіонерам, дітям-сиротам.
Як зазначив Валерій Мороз – головною метою і завданням профспілки є реалізація соціально-економічних інтересів, задоволення матеріальних потреб та вимог  наших співробітників, створення сприятливих і безпечних умов праці, а головне позитивний морально-психологічний клімат в колективі.
Доповнення та зміни до колективного договору на 2018-2019 роки, озвучила головний економіст підприємства Кушнір О.Ю.
«За» проголосували всі делегати та запропонували  внести до колективної угоди.

Календар новин
квітень - 2024
п в с ч п с н
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30