Наступна новина > < Попередня новина


Понад 300 працівників лісового господарства Житомиршини отримали відзнаки

  • 17.09.2021 14:02
  • Загальні новини
  • Автор:  Пресслужба Житомирського ОУЛМГ
До професійного свята – Дня працівника лісу кращих працівників лісової галузі відзначено нагородами.
Привітати лісівників зі святом на урочисте зібрання  прибули заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктор  Смаль, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко та міністр лісового господарства України 1987—1997 рр. Валерій Самоплавський.
Нагрудні знаки «Відмінник лісового господарства України» та «За бездоганну службу в державній лісовій охороні», Почесні грамоти, подяки, іменні годинники від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України,  Державного агентства лісових ресурсів України, Житомирської ОДА та облради, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства та Товариства лісівників України – всього понад 300 відзнак  вручили лісівникам області за високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток лісового господарства.
«Ми живемо в епоху змін, - звернувся до присутніх Віктор Смаль.  – Але хочу наголосити, що  великі й менші зміни й далі будуть відбуватися, проте  незмінними і надалі залишаться такі факти: професія лісівника завжди буде затребуваною й важливою, а лісівники завжди будуть займатися цією шанованою у всіх працею – ростити ліси, доглядати за ними, бо без лісів не буде життя. І друге, що залишиться незмінним – це критерії оцінки професійної діяльності людини, наскільки якісно вона виконує свою роботу. Я бажаю вам усім, щоб кожного дня ви могли самі собі сказати: сьогоднішню роботу я виконав якісно.»
«Лісівники були та залишаються надійною опорою для громад і завжди готові прийти на допомогу та долучитися до важливих для жителів області проєктів, - звернувся до учасників заходу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. - Завдяки Вашій невтомній праці й зусиллям на Житомирщині щодня ведеться великий обсяг робіт по створенню і відновленню лісових насаджень.»
Привітав лісівників зі святом і голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко.
«Сьогодні надважливо зберегти наші лісові насадження для прийдешніх поколінь, розширювати їх та підвищувати ефективність лісового господарства. І це Ваша щоденна кропітка робота. Тож прийміть слова щирої вдячності за все що ви робите для нашого добробуту. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів та наполегливості у збереженні і примноженні лісових багатств рідного краю, - сказав він. - Цього року зафіксовано у 10 разів менше лісових пожеж, ніж минулого. Що змінилось? Запрацювала система виявлення пожеж. Також зменшився інтервал реагування, станом на зараз це 2 години і ви робите все, аби це скоротити. Ми хочемо Вас заохотити. І тут на допомогу прийде матеріально технічна база. Тож працюємо разом задля розбудови нашої області!».



Календар новин
квітень - 2024
п в с ч п с н
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30