Наступна новина > < Попередня новина


Подарунки від лісівників до Дня Святого Миколая

  • 18.12.2020 17:06
  • Загальні новини
  • Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
Святий Миколай має обдарувати подарунками усіх дітей, а особливо тих, кого доля якимось чином обділила. Так вважають житомирські лісівники, і з року в рік в переддень свята поспішають з подарунками в дитячі будинки, інтернати, школи та садочки. 
Педагогічний колектив Потіївської спецшколи Радомишльського району взявся обладнати своїм вихованцям відеотеку, однак компютерної техніки на це школа не має.
Про проблему дізнався начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк. За його ініціативи профспілкова організація лісівників області придбала компютер, котрий сьогодні передали навчальному закладу. 
Проте яке ж свято без солодощів? Тому на додаток лісівники привезли ще й цукерки, печиво та фрукти.
Уже доброю традицією стали зустрічі працівників ДП «Коростенське ЛМГ» з дітьми в переддень свята. Не став винятком і цей рік: представники підприємства привітали  солодкими подарунками учнів Ушомирського та Кожухівського шкільних лісництв та дітей сімей АТО.
Державне підприємство Баранівське лісомисливське господарство до Дня Святого Миколая солодкі гостинці відправило дитячому садочку " Ялинка" смт Полянки, в Полянківську та Баранівську середні школи та в  шкільне лісництво " Паросток" , Баранівського ліцею.
Створити свято для дітей, подарувати їм турботу та незабутні враження від свята вирішили працівники й Олевського лісового господарства.
Працівники підприємства завітали до комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Олевської міської ради та шкільного лісництва при Олевській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Вихованці зазначених установ та  учні шкільного лісництва отримали солодощі та омріяні подарунки.
Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

Календар новин
квітень - 2024
п в с ч п с н
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30