Наступна новина > < Попередня новина


Переможці визначені, нагороди вручено, а конкурс ще триває

  • 30.05.2017 09:49
  • Загальні новини
  • Автор:  Прес-служба ДП "Житомирського лісгоспу"
Деревина, свіже повітря, захист від стихійних лих, фабрика кисню, натхнення для поетів і художників, нарешті найкраще місце відпочинку – це тільки частина благ, які дарує наш ліс.
Починаючи з 2005 року, щорічно з ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України, за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, а також відповідно до Указу Президента України проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». У рамках цієї Акції проходить конкурс за темою « Людина і ліс». 
Цьогоріч перший етап такого конкурсу проводило Державне підприємство «Житомирське лісове господарство». Для участі в конкурсі запропонували свої роботи представники трьох шкіл-інтернатів Житомирського району та м. Житомира. Отже, першим серед юних художників став учень 2 класу КЗ «Денишівський навчально-реабілітаційний центр» Гергелюк Юрій. Нагороду за друге місце представники Житомирського лісгоспу вручали в КЗ «Березівський навчально-реабілітаційний центр» учениці 3 класу Чирук Вікторії. Третім серед юних художників став Дмитрук Андрій  з КНЗ « Житомирська спеціальна ЗОШ».
Школярі-літератори, віком від 15 до 18 років запропонували до комісії гарні твори, густо забарвлені поетичними порівняннями. Фаворитом серед конкурсантів, які писали твір за темою « Людина і ліс», стала учениця  9 класу КЗ « Березівський навчально-реабілітаційний центр» Марчук Оксана. Друге місце посів учень 10 класу також КЗ «Березівський навчально-реабілітаційний центр» Максимович Михайло. На третьому місці – твір учениці 10-Б класу КНЗ «Житомирська спеціальна ЗОШ» Бобкової Вячеслави.
Найприємнішою для переможців конкурсу стала церемонія нагородження. Положенням щодо проведення конкурсу передбачено грошові винагороди та грамоти. Так. За перше місце учасники конкурсу «Людина і ліс» отримали по 600 грн., друге місце – 500 грн., третє місце – 400 грн. Отже, переможців визначено, нагороди вручено, але конкурс триває.
Роботи, які зайняли перше місце на рівні Житомирського лісгоспу ( І етап) з поміткою «Конкурс дитячого малюнку» направляються на адресу обласних рад Товариства лісівників України та обласних управлінь лісового та мисливського господарства й беруть участь у конкурсі на регіональному рівні ( ІІ етап).
Користуючись нагодою, дирекція ДП « Житомирський лісгосп» виражає велику вдячність представникам шкіл-інтернатів за допомогу у проведенні конкурсу. Бажає міцного здоров’я, успіхів у роботі і надіється на подальшу співпрацю.

Календар новин
березень - 2024
п в с ч п с н
  01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31