Наступна новина > < Попередня новина


Наш обов’язок – постійно підтримувати українських військових та родини загиблих лісівників, - Володимир Бондар

  • 30.11.2018 10:06
  • Загальні новини
  • Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
Лісівники завжди, з початку військових дій на Сході України, підтримували та надавали допомогу українським військовим. І зараз, в умовах воєнного стану в частині областей, ми маємо активізувати цю підтримку. На цьому наголосив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар під час засідання колегії відомства. 
При розгляді питання щодо особливостей роботи державних лісогосподарських підприємств в умовах воєнного стану Володимир Бондар підкреслив, що головне зараз не створювати паніку, працювати чітко та злагоджено і сприяти, у разі необхідності, військовому командуванню у запровадженні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану на відповідній території.
Заступник Голови Держлісагентства звернув особливу увагу на підтримку лісівників, які брали і зараз продовжують брати участь у військових діях на Донбасі. 
«Ми маємо допомагати тим лісівникам, які повернулися, соціалізуватися. Підтримувати їх та їхні родини. Також вкрай необхідно постійно допомагати родинам загиблих на Сході лісівників. Це наш обов’язок перед тими, хто віддав своє життя за захист територіальної цілісності України», - наголосив Володимир Бондар.
Також під час колегії було поінформовано про особливості введення правового режиму воєнного стану та мобілізаційної підготовки. 
Окрім того, під час засідання колегії розглянуто питання щодо організації взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації, а також ведення правової роботи на підприємствах Закарпатського, Черкаського та Чернігівського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Календар новин
квітень - 2024
п в с ч п с н
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30