Наступна новина > < Попередня новина


Держлісагентство посилює контроль за заготівлею та реалізацією деревини для припинення зловживань, - Володимир Бондар

  • 30.01.2018 16:44
  • Загальні новини
  • Автор:  Прес-служба Житомирського ОУЛМГ
 За результатами колегії Державного агентства лісових ресурсів, заступник Голови відомства Володимир Бондар підписав наказ, який, зокрема, зобов’язує начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарств і керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держлісагентства, посилити контроль за заготівлею та реалізацією деревини.
    «Забезпечити ведення електронного обліку деревини на лісогосподарських підприємствах з внесенням інформації про всю заготовлену і реалізовану деревину до системи електронного обліку деревини та забезпечити реєстрацію укладених договорів в системі», - йдеться у наказі.
    Володимир Бондар доручив посилити контроль за виконанням договорів купівлі-продажу деревини, укладених за результатами аукціонних торгів, та виходом ділових сортиментів і розподілом дров’яної деревини на технологічну та паливну.
    Також наказом зобов’язано припинити реалізацію підвідомчими лісогосподарськими підприємства деревини за прямими договорами підрядникам, що виконують роботи по заготівлі деревини та не беруть участь в аукціонних торгах.
    Окрім того, заборонено реалізовувати споживачам дубову дров’яну деревину для технологічних потреб виробничо-технічного призначення.
    «Керівництво Держлісагентства буде й надалі працювати над встановленням нових правил заготівлі та реалізації деревини, щоб викорінити будь-які зловживання у цьому питанні. Ця робота складна, системна, і ми будемо її робити», - наголосив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.


Календар новин
квітень - 2024
п в с ч п с н
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30